Bedrukte whiteboards inclusief gratis ontwerpservice
Verschillende typen whiteboards
0344 820 236

Whiteboard Slimline Bedrukt Custom

Slimline Series whiteboard: Bedrukt whiteboard zonder rand Onze Slimline Series bedrukte whiteboards hebben een moderne vormgeving zonder omlijsting, vervaardigd van een ultradun (3mm) oersterk kunstof laminaat met een schrijfoppervlak van gelakt staal. Slimline Series wordt aan de wand gemonteerd met een verdekt, dus onzichtbaar installatiemechaniek voor een 'zwevende' presentatie. Het schrijfoppervlak van het whiteboard is beschrijfbaar met alle typen whiteboardstiften, is gemakkelijk droog uitwisbaar, en is inzetbaar met alle soorten magneten en magnetische accessoires. Het whiteboard heeft tevens een afleggoot voor het plaatsen van uw accessoires.


Het Slimline Series bedrukte whiteboard is beschikbaar in een maatvoering van 30x45 cm tot en met een maximale maatvoering van 90x240 cm. U kunt kiezen uit onze standaardformaten, of zelf uw maten opgeven in de productconfigurator hieronder.


samcreativeGratis ontwerpservice bij een bedrukt whiteboard Ieder bedrukt whiteboard wordt geleverd inclusief gratis ontwerpservice. Zodra u een whiteboard heeft besteld krijgt u van ons per e-mail een uitnodiging om de vormgeving van uw bedrukte whiteboard te bespreken. U levert zelf een ontwerp aan, of wij maken dit ontwerp voor u aan op basis van uw specificaties. Nadat u akkoord heeft gegeven op de digitale drukproef (die u per e-mail van ons ontvangt) nemen wij het bedrukte whiteboard voor u in productie. Hierdoor bent u zeker van een kwalitatief hoogstaand en goed functionerend bedrukt whiteboard.