Bedrukte whiteboards inclusief gratis ontwerpservice
Verschillende typen whiteboards
0344 820 236

Glassboard Solid Bedrukt Custom

Onze Solid Series glazen whiteboards zijn design whiteboards van veiligheidsglas, voorzien van een stijlvol installatiesysteem met RVS installatiemechanieken. Het schrijfoppervlak van het whiteboard is beschrijfbaar met alle typen whiteboardstiften, is gemakkelijk droog uitwisbaar, en is inzetbaar met extra sterke magneten voor whiteboards van glas. Het whiteboard wordt geleverd inclusief afleggoot voor het plaatsen van uw accessoires.


Whiteboard Glas Solid specificatiesHet Solid Series bedrukte whiteboard is beschikbaar in een maatvoering van 30x45 cm tot en met een maximale maatvoering van 120x300 cm. Voor de afwerking van het whiteboard kunt u kiezen uit RVS installatiemechanieken in de kleuren wit, zwart, goud of onbehandeld RVS. U kunt dit selecteren bij het samenstellen van uw bedrukte whiteboard, in de productconfigurator hieronder. Ziet u liever helemaal geen installatiemechanieken? Kies dan voor een Glassboard Elegance.


Gratis ontwerpservice bij een bedrukt whiteboardIeder bedrukt whiteboard wordt geleverd inclusief gratis ontwerpservice. U kunt hieronder in de productconfigurator aangeven wat uw wensen zijn. Zodra u een whiteboard heeft besteld krijgt u van ons per e-mail een uitnodiging om de vormgeving van uw bedrukte whiteboard te bespreken. U kunt zelf een drukklaar ontwerp aanleveren, of wij maken dit ontwerp voor u op basis van uw specificaties, aangeleverde schets of fotomateriaal. Als het ontwerp klaar is sturen wij u een digitale drukproef. Mocht u daar nog iets in gewijzigd willen zien, dan kan dat natuurlijk altijd. Pas nadat u akkoord heeft gegeven op de digitale drukproef nemen wij het bedrukte whiteboard voor u in productie. Hierdoor bent u zeker van een kwalitatief hoogstaand en goed functionerend bedrukt whiteboard.