Bedrukte whiteboards inclusief gratis ontwerpservice
Verschillende typen whiteboards
0344 820 236

Whiteboard Bedrukt Landkaart

Bent u op zoek naar een whiteboard dat is bedrukt met een landkaart? Wij kunnen al onze verschillende typen whiteboard bedrukken met landkaarten.

Heeft u zelf een digitale landkaart die u op een whiteboard wilt laten bedrukken? Dan kunt u deze naar ons mailen. Wij zorgen dan dat de landkaart op het juiste formaat en in de juiste schaal op het whiteboard wordt bedrukt. Heeft u nog geen landkaart, maar u weet wel welke regio u op uw whiteboard wilt laten bedrukken? In dat geval kunnen wij kijken of wij de kaart in ons bezit hebben. Indien wij de kaart al in ons bezit hebben, dan kunnen wij deze voor u op een whiteboard bedrukken zonder bijkomende kosten. Indien wij de landkaart niet in ons bezit hebben, dan kunnen wij deze voor u inkopen bij onze landkaartleverancier. U krijgt de landkaart dan in PDF toegestuurd en wij printen hem voor u op uw whiteboard.

Wilt u een bedrukt whiteboard met landkaart bestellen? Kiest u dan in de product configurator het type whiteboard en de juiste afmeting. Bij de ontwerpspecificaties kunt u dan aangeven dat u het whiteboard wil laten bedrukken met een landkaart. Onze ontwerper neemt dan contact met u op om de specificaties van het ontwerp met u af te stemmen en een mooie digitale proefdruk voor u te organiseren.

Heeft u meer vragen over onze whiteboards bedrukt met landkaarten? Neemt u dan contact op met onze klantenservice. Wij geven u graag advies.