Bedrukte whiteboards inclusief gratis ontwerpservice
Verschillende typen whiteboards
0344 820 236

Whiteboard Classic Bedrukt Custom

Onze Classic Series bedrukte whiteboards hebben een klassieke vormgeving door een omlijsting met een design aluminium, of hout-look profiel. Het schrijfoppervlak van het whiteboard is beschrijfbaar met alle typen whiteboardstiften, is gemakkelijk droog uitwisbaar, en is inzetbaar met alle soorten magneten en magnetische accessoires.


Houtlook frames Classic Series whiteboard: Bedrukt whiteboard met rand Het Classic Series bedrukte whiteboard is beschikbaar in een maatvoering van 30x45 cm tot en met een maximale maatvoering van 120x300 cm. Voor de afwerking van het whiteboard kunt u kiezen uit verschillende typen profielen en hoekstukken in verschillende kleuren. U kunt dit selecteren in de productconfigurator hieronder. Het whiteboard wordt geleverd inclusief afleggoot voor het plaatsen van uw accessoires.


samcreative Gratis ontwerpservice bij een bedrukt whiteboard Ieder bedrukt whiteboard wordt geleverd inclusief gratis ontwerpservice. Zodra u een whiteboard heeft besteld krijgt u van ons per e-mail een uitnodiging om de vormgeving van uw bedrukte whiteboard te bespreken. U levert zelf een ontwerp aan, of wij maken dit ontwerp voor u aan op basis van uw specificaties. Nadat u akkoord heeft gegeven op de digitale drukproef (die u per e-mail van ons ontvangt) nemen wij het bedrukte whiteboard voor u in productie. Hierdoor bent u zeker van een kwalitatief hoogstaand en goed functionerend bedrukt whiteboard.