Bedrukte whiteboards inclusief gratis ontwerpservice
Verschillende typen whiteboards
0344 820 236

Offertes op maat

We maken graag een prijsopgave voor u!
Als zakelijke afnemer heeft u niet alleen behoefte aan extra service, maar veelal ook simpelweg aan meer producten. Grotere aantallen, of een groter totaal aan verschillende producten.

Grotere oplages, grotere kortingen
SAM online stores onderscheidt zich door haar no-nonsense filosofie. Heeft u meer van hetzelfde nodig, of een groter geheel aan (complementaire) producten? We geven u dan graag een korting. Als u meer bij ons afneemt, krijgt u daar ook meer voor terug.

Maatproductie
Voor een groot aantal producten, geldt dat wij ze ook op maat kunnen fabriceren voor u. Dit varieert van het aanbrengen van een logo, tot aan volledige kleurstellingen of productontwerpen. Informeert u hiervoor bij onze klantenservice naar de mogelijkheden.

We helpen u graag met advies en een passende prijsopgave
Neemt u via e-mail of telefoon contact op met onze klantenservice voor een offerte op maat. Naast een prijs op maat voor uw aantallen en behoeften, kunnen we u ook desgewenst nog van advies voorzien omtrent uw aankoop. Voor vrijwel ieder product in ons assortiment werken we met aantrekkelijke kortingsstaffels. Heeft u een ruime(-re) korting ontvangen van een concurrent? Wij kijken graag met u of wij die onder die prijs kunnen. Onze dienstverlening naar u staat namelijk hoog in het vaandel.