Bedrukte whiteboards inclusief gratis ontwerpservice
Verschillende typen whiteboards
0344 820 236

Glassboard Elegance Bedrukt Custom

Onze Elegance Series glazen whiteboards zijn design whiteboards van veiligheidsglas, en worden aan de wand gemonteerd zonder profiel of zichtbare installatiemechanieken voor een 'zwevende' presentatie. Het schrijfoppervlak van het whiteboard is beschrijfbaar met alle typen whiteboardstiften, is gemakkelijk droog uitwisbaar, en is inzetbaar met extra sterke magneten voor whiteboards van glas. Een afleggoot voor het plaatsen van uw accessoires is inbegrepen.


Glas Elegance Series
Glas Solid Series
Whiteboard Glas Elegance specificaties Het Elegance Series bedrukte glassboard is beschikbaar in een maatvoering van 30x45 cm tot en met een maximale maatvoering van 120x300 cm. U kunt kiezen uit onze standaardformaten of zelf de maten aangeven in de productconfigurator hieronder. Waar de installatiemechanieken onze Glassboard Solid Series glassboards voor een belangrijk deel hun uitstraling geven, worden de Elegance Series geleverd met een verdekt en dus onzichtbaar ophangsysteem, waardoor het op enkele centimeters van de muur vrij lijkt te zweven. Dit geeft het glassboard een neutraal en sophisticated voorkomen. Tevens laat dit alle vrijheid voor het ontwerp van uw bedrukking.

samcreative Gratis ontwerpservice bij een bedrukt whiteboard Ieder bedrukt whiteboard wordt geleverd inclusief gratis ontwerpservice. U kunt hieronder in de productconfigurator aangeven wat uw wensen zijn. Zodra u een whiteboard heeft besteld krijgt u van ons per e-mail een uitnodiging om de vormgeving van uw bedrukte whiteboard te bespreken. U kunt zelf een drukklaar ontwerp aanleveren, of wij maken dit ontwerp voor u op basis van uw specificaties, aangeleverde schets of fotomateriaal. Als het ontwerp klaar is sturen wij u een digitale drukproef Mocht u daar nog iets in gewijzigd willen zien, dan kan dat natuurlijk altijd. Pas nadat u akkoord heeft gegeven op de digitale drukproef nemen wij het bedrukte whiteboard voor u in productie. Hierdoor bent u zeker van een kwalitatief hoogstaand en goed functionerend bedrukt whiteboard.